•  

Praktijk Pirenne gestopt in het Gezondheidscentrum Bonnehus

M.i.v. 1 juni 2019 is Praktijk Pirenne gesloten op de locatie Leeuwarden in het Gezondheidscentrum Bonnehus. Na 15 jaar met veel plezier hier te hebben gewerkt heb ik besloten mijn werkzaamheden voort te zetten onder de hoed van Fysiotherapiecentrum Tigra aan de Eysingastraat 3 te Leeuwarden. Per 1 augustus aanstaande zal ik daar starten. Vanaf die datum kunt u dan weer bij mij terecht voor oefentherapie en psychosomatische oefentherapie. Gedurende de maanden juni en juli is het ook mogelijk bij Tigra de genoemde behandeling te volgen bij mijn collega Anneke Buurman, oefentherapeut Mensendieck.  Om een afspraak bij Tigra te maken kunt u bellen met 058-2800777.

http://www.tigra-leeuwarden.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.